21/7/10

BondEx couriers στη "Πρώτη Γραμμή" στο Σκάι

Το τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί αρκετά με το θέμα,τοποθετήστε το κέρσορα του βίντεο στο 1:18:00 και εκεί θα δείτε το ρεπορτάζ για τους "κούριερ με ποδήλατα"

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=202802

19/7/10

BondEx-Bike Messenger Service

Έτοιμο και το site.... www.bondexcouriers.com

GAZOZA RIDE ELEFSINA





Ιδού και οι φωτογραφίες απο το Gazoza Ride στην Ελευσίνα!! Καλό Καλοκαίρι παιδιά!!!

10/7/10


Τελευταία ποδηλατοβόλτα για εμάς μέσα στο καλοκαίρι και ελπίζουμε να είμαστε περισσότεροι από ποτέ..

Πάρτε την ποδηλατάρα σας και ελάτε μαζί μας σε άγνωστα μέρη της πόλης της Ελευσίνας. Ραντεβού στην Γκαζόζα ( κεντρική πλατεία Ελευσίνας) την Τρίτη 13/7 στις 19:30. Θα ακολουθήσει πάρτι και προβολή ταινίας στη Γκαζόζα!!!

Υ.Σ και το καλοκαίρι το ποδήλατο μαζί μας!!!!


θα χαρούμε να σας δούμε εκεί..!!!


Ok το παραδέχομαι....έχω κόλημα με την Ελευσίνα,δε φταίω όμως...έκει έκανα τις πρώτες μου πεταλιές με τους κολητούς,τις πρώτες μου μακρινές βόλτες απο την Ανω στη Κάτω Ελευσίνα και τέλος εκεί έμαθα να χρησημοποιώ καθημερινά το ποδήλατο μου για να κάνω τα πάντα!
Όσοι είσασταν στο Εleysina Ride θα διαπιστώσατε και μόνοι σας τη σχέση Ελευσίνα-Ποδηλατο..

Εκει λοιπόν υπάρχει ένα μαγαζί (Γκαζόζα) που απο τη πρώτη μέρα λειτουργείας του έγινε πόλος έλξης για όλους τους ποδηλάτες.
Απο αυτό το σημείο λοιπόν θα ξεκινήσει η τελευταία Ελευσινιακή βόλτα για το καλοκαίρι που τη οργανόνουν τα παιδιά εκεί!!

Εγω θα είμαι εκεί και θα κάνω ένα διάλειμα απο τη δουλειά μου και δεν θα το χάσω με τίποτα!!! Όποιος θέλει να έρθει μπορεί να πάρει τον Προαστιακό των 19:00 απο Λαρίσης και θα περιμένω στο σταθμό ΜΑΓΟΥΛΑ για να σας κατεβάσω στη Γκαζόζα!!

Μη το χάσετε η διαδρομή θα είναι souper!!!