26/5/09

Ας χαλαρώσουμε...


Βήμα 1ο: φεύγουμε από τον υπολογιστή, την πόλη και τα ΙΧ και πάμε στην εξοχή με το ποδηλατό μας φυσικά


Βήμα 2ο : Καβαλάμε το ποδήλατο και ήδη έχουμε αρχίσει να την ακούμε


Βήμα 3ο: Ναιιιιιιιιιιιιιιιι

(photos by chicks and bikes)

και για να μην κλαίει και ο αιγαιάκος μας...


21 σχόλια:

Aigeas είπε...

Καλά ρε κάτι πιο σοβαρό δεν είχες να ανεβάσεις????

teaser είπε...

φίλε μου αυτό είναι το επίσημο promotion του site chicks and bikes

δεν είναι απόλυτα ερωτεύσιμη η γατούλα?

Royal Oak είπε...

Πολύ καλό. Για πείτε μου πώς να αντιμετωπίσω το ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ότι απαγορεύεται δια ροπάλου η έκθεσή μου στον ήλιο (λόγω υγείας); Είμαι έξαλλη. Ήδη έχασα την περασμένη Κυριακή που ήθελα να έρθω μαζί σας. Ζουπάω το μυαλό μου να βρω μια πατέντα να ποδηλατώ υπό σκιάν. Ένας Θεός ξέρει, πώς άντεξα στην ποδηλατοπορεία. Ειδικά στη Βουλή απέξω κόντεψα να λιποθυμήσω. Αχ βρε λεβέντες...

teaser είπε...

μακρυμάνικο πουκάμισο, παντελόνα, ψάθινο καπέλο, αντιλιακό και σπρέυ με σταγονίδια ροδόνερου, λεμονιού και κανέλας

Inferno είπε...

Νιαου!

Royal Oak είπε...

Και μετά μου λες δεν είσαι gentleman με τα όλα σου. Κρατάω τη συνταγή ατόφια. Αφαιρώ την κανέλλα λόγω ομοιοπαθητικής. Περιμένω το κουρσάκι μου και θα βγω στην παραλία πάραυτα. Μήπως να το "βρέξουμε" σαν την καθέλκυση πλοίων σε καμιά βόλτα σας βραδυνή, έστω κι αν το παίξω σταχτοπούτα κατά τις 12; Με βάζουν στο τριπ τσεκ απ αυτές τις μέρες. Μόλις τελειώσω, φεύγω για Άντρο και λέω να πάρω το "μελαχροινάκι" (έτσι βαφτίστηκε το κουρσάκι)μαζί μου στα βουνά. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

teaser είπε...

και μετά μας λένε cult ομάδα...γιατί άραγε?

teaser είπε...

royal δεν την έχω δοκιμάσει τη συνταγή!

οποιαδήποτε δοκιμή υπ' ευθύνη σου! xaxaxa

Aigeas είπε...

"Πολύ καλό. Για πείτε μου πώς να αντιμετωπίσω το ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ότι απαγορεύεται δια ροπάλου η έκθεσή μου στον ήλιο (λόγω υγείας); Είμαι έξαλλη. Ήδη έχασα την περασμένη Κυριακή που ήθελα να έρθω μαζί σας. Ζουπάω το μυαλό μου να βρω μια πατέντα να ποδηλατώ υπό σκιάν. Ένας Θεός ξέρει, πώς άντεξα στην ποδηλατοπορεία. Ειδικά στη Βουλή απέξω κόντεψα να λιποθυμήσω. Αχ βρε λεβέντες..."

NO PROBLEM!!! Eίσαι γενημένη Αλητόγατα,βόλτες κάτω απο το καλοκαιρινό φεγγάρι!!!

Ετοιμαστείτε Αλητόγατοι σε 11 μέρες έχουμε FOOLMOON RIDE!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαφτακι

xtravaganzagold είπε...

α, Βαγγελιω , ειναι απλο :

..δουλευουμε το πρωι , καβαλαμε το βραδυ....δουλευουμε το πρωι , καβαλαμε το βραδυ....δουλευουμε το πρωι , καβαλαμε το βραδυ....δουλευουμε το πρωι , καβαλαμε το βραδυ....

Ανώνυμος είπε...

Εναλλακτικά των παραπάνω προτάσεων δες και αυτο...
http://www.bikeumbrella.com/

Royal Oak είπε...

Ροδόνερο και πορτοκαλόνερο χρησιμοποιώ ήδη για το πρόσωπο. Έπεσες διάνα. Όσο για τη βόλτα βάλτε με κι εμένα να ουρλιάξω κι εγώ μαζί σας αυτή τη φορά. Ελπίζω με το "μελαχροινάκι", αν ο Fredy, έχει καταφέρει, να μου το σινιάρει με τις προσθήκες που έχουμε πει. Φαγώσιμα δεν θα φέρω, γιατί το κουρσάριο είναι κουρσάριο και δεν θάχει καλάθι.
Παρεμπιπτόντως και για να ξεκαθαρίσω, γιατί δεν πάω σ'όλες τις βόλτες το βράδυ. Η φύση εκτός από αλητόγατα, όπως λες Αιγέα μου με προίκισε με τρία αυτοάνοσα νοσήματα. Το τρίτο είναι τεφαρίκι. Λέγεται systematic erythymatosus lupus. Το σώμα θυμώνει με τον εαυτό του και του επιτίθεται. Γίνεται λύκος δηλαδή. Έχω ένα λύκο μέσα μου. Αυτό σημαίνει τεράστιες φάσεις με πεσμένη ενέργεια, όπου όμως μόλις στέκομαι στα πόδια μου του δίνω και καταλαβαίνει. Κάνω κάτι ξεγυρισμένες βόλτες μόνη μου κι όποτε. Κάπως έτσι. Κώστα μου έχω να πάω στο εργαστήρι μου από πριν το Πάσχα. Έχω κατεβάσει τηλέφωνα και θα το κρατήσω για μέχρι το μισό καλοκαίρι. Αλλιώς δεν με βλέπω καλά. Πληρώνω το γεγονός, ότι πέρσι δεν έκανα διακοπές και δούλευα κάτι 12ωρα.

See you soon lads and lasses.

rearviewmirror είπε...

Τωρα και με ονοματεπώνυμο!
Εναλλακτικά των παραπάνω προτάσεων δες και αυτο...
http://www.bikeumbrella.com/

teaser είπε...

ρε royal είσαι να το κάνουμε το εργαστήριο να πετάει και εσύ να είσαι πιο ξεκούραστη και να πάει ο λύκος για πρόβατα?

τρελαίνομαι όταν ακούω για αυτοάνοσα...τρελαίνομαι σου λέω...

για relax baby

Royal Oak είπε...

I shall! darling.
Προσπαθώ από μια ιδεολογία, που χτίστηκε, όπως φαντάζεσαι μέσα από χρόνια ολόκληρα υπερδραστηριοποίησης στη λογική να προλάβω να κάνω μια σειρά από πράγματα που θεωρώ σημαντικά πριν πεθάνω...Ο χαμένος χρόνος που πρέπει να γίνει χρήσιμος κλπ κλπ...
Φτάνουμε στην ηλικία μας να είμαστε στην τσίτα σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο. Το μυαλό να δουλεύει με 1000, το σώμα να μην μπορεί. Χάος ο μεσήλικας φίλοι μου...

teaser είπε...

για αυτό σου λέω...είναι ώρα να αράξεις...μπορούμε να βοηθήσουμε...και δεν κάνω πλάκα τώρα...I am not teasing you either!

Royal Oak είπε...

Αχ, βρε teaser, τι έχεις κατά νου. Εγώ πεθαίνω για ομαδική δουλειά. Ελάτε εσείς και κάτι θα βρούμε να κάνουμε. Πρώτα όμως θα ξεκουραστώ.

Coco είπε...

Royal με κούρσαριο τη νύχτα
δηλαδή σκοτεινός κουρσάρος της ασφάλτου
γουστάρωωωωωωωωωωω

Kanivalos είπε...

Αδέρφια μου αλήτες γατιά, θα πάμε να δούμε champions league απόψε πουθενά???

AfloEydK είπε...

kolasi kolasi kolasi