21/6/09

Empire

Empire from Empire on Vimeo.



ένα βιντεάκι από τα μπισικλέτια της Νέας Υόρκης

31 σχόλια:

konan76 είπε...

kalymera pos paei ola kal

Ανώνυμος είπε...

Καλημέραααααα!Δουλευετε όλοι σκληρά;Τι θα γίνει θα πάμε καμμια βόλτα;Η Παρασκευή αργεί.

Inferno είπε...

Νιαου

Aigeas είπε...

Είναι ΓΑΜΜΑΤΟΙ!!!!!!!

http://razorapple.com/tag/track-bike/

Θαυμάστε τους!!!

rearviewmirror είπε...

Τι μου θύμησες χαχαχα
Πουτ@ν@ NY ...
Ωραίο videaki aigeas...

justelene είπε...

καλη ειναι η μερα..
αλλα η νυχτα ειναι καλυτερη
^_^

Pantrelis21 είπε...

Edw eimai kai pali...
DE PUTA!!!!!

Pantrelis21 είπε...

Eixame kana neo????

SKATHARI είπε...

AKOYSTE TI MOU SYNEYEI SHMERA:

PAW OPWS KA8E MERA STH DOYLEIA MOY(VRIZONTAS).KA8OS EMPENA STO GRAFEIO,BLEPW MIA SAKOULA SKOUPIDIWN STHN AYLH.LEW,KAPOIOS M@K@K@S PETAKSE TA SKOUPIDIA TOY OPOU VRHKE....PAW NA PARW TH SAKOULA KAI H SAKOULA ARXIZEI NA KOUNIETE!!!!!!ANIGW TI NA DW. 5 ALITOGATONIA POU MOLIS ANIGOUN TIS MPLE MATARES TOUS!!!!!!!!!!!!!! TREXW AMESWS KAI PERNW GALA.ELA OMOS POY DEN EXOUN MA8EI NA TRWNE......KSANATREXW STO PET SHOP,TOUS LEW TO STORY KAI MOU DINOUN MPIMPERO......! WX KANW,MOLIS EGINA MANA!!!! NA MHN SAS TA POLYLOGW, DEN EXW DOULEPSEI KA8OLOU GIA NA TAIZW TA GATONIA....! KAI DEN TRWNE ME TPT,ME TO ZORI TOUS TO DINW... EXEI KANEIS OREKSH GIA BABYSHITING??? H KAMIA IDEA TI MPORW NA KANW????

Royal Oak είπε...

Επειδή έχει τύχει να περιθάλψω μωρό γατάκι, χρειάζεται ειδικό γάλα και μπιμπερό. Αν το μπιμπερό δεν το δέχονται θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις σύριγγα μικρή, που θα τους χύνεις λίγο λίγο το γάλα στο πλάι του στόματός τους. Αυτά θα υποχρεωθούν να το γευτούν. Σταδιακά θα τους μάθεις τη γεύση. Είναι φανερό ότι τα πέταξαν πολύ πριν βυζάξουν. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να δεχτούν το μπιμπερό μετά.
Καλή τύχη μανούλα!!!

SKATHARI είπε...

TA KATAFERA ME TO MPIMPIRO ME POLY YPOMONH. AYTO POU EIPES GIA EIDIKO GALA,ENOEIS SKONH??? H KOPELA STO PET SHOP MOU EIPE NA TOUS ZESTENW LIGO TO GALA KAI TPT ALO...

Ανώνυμος είπε...

Καλά κουράγια γατομπαμπά!Υπομονή και πολύ τρυφερότητα.MAFTAKI!

katerina είπε...

Na sou zisoun Skathare...prosoxi omws stin ilikia pou einai ta gatakia sou kai gia kapoious akoma mines apovaloun toxoplasma me tis trixoules tous....gi auto na plenesai kala esu kai ta rouxa sou...kai makrua apo kanape kai krevatia....

Royal Oak είπε...

Σκαθάρη, είναι σκόνη και το διαλύεις σε χλιαρό νεράκι. Το κοινό γάλα μπορεί να τους φέρει διάροια, αφυδάτωση κλπ, κλπ. Δηλαδή να πας να τους κάνεις καλό και να βγει κακό. Όσον αφορά στο τοξόπλασμα, αυτό βλάπτει τις γυναίκες και μάλιστα άσχημα τις εγκύους. Ως παλιά γατομάνα τόχω περάσει. Δεν μένει εκεί το τοξόπλασμα. Έρχεται και φεύγει. Κάτι που πρέπει νάχεις υπ'όψιν σου είναι πως συχνά παθαίνουν φλεγμονές στα ματάκια τους ή το πωπουδάκι τους. Παρατήρησε το σωματάκι τους κι όπου δεις φλεγμονές, για τα μάτια πλένε τα στεγνά-στεγνά με μπαμπακάκι και φυσιολογικό ορό. Για τα πωπουδάκια αντίστοιχα πλύσιμο με φυσιολογικό ορό και πάρε να τους βάζεις αλοιφή του Κορρέ για αιμορροΐδες. Αυτή περιέχει εκτός της καλέντουλας και υπερικό που είναι άριστο επουλωτικό.
Που μένεις; Αν είσαι κοντά μου (Κυψέλη) με χαρά σου δίνω ένα χεράκι στα δύσκολα. Δυστυχώς στο σπίτι έχω τον κυρίαρχο Λαφίτ, που δεν δέχεται άλλον κανέναν. Είναι σιχαμερός ζηλιάρης και εγωϊστής. Θα κάνει επανάσταση ο γέρος!

rearviewmirror είπε...

Βάλε καμιά ανακοινωση και στο podilates.gr για υιοθεσια βγάλε τα και καμια φωτό and spread the news around.
Επίσης δες και αυτό http://www.mycat.gr/

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραίοι
εδώ έχει κι άλλα ωραία βιντεάκια και διάφορες οδηγίες για το πως τα τράβηξε ο έμπειρος
(αυτός πάει σε ποδηλατοπορείες με καναπέ!)

http://www.digave.com/videos/index.htm

γιάννης+

Aigeas είπε...

Ωραία!!!
Τώρα πρέπει να τα μεγαλώσουμε τα "αδερφάκια" μας και να βρούμε σπίτια να τα δώσουμε...Σκάθαρε μάλλον η Royaloak έχει δίκιο...

Λοιπόν φανταστείτε να ήμασταν σε βόλτα και να έπεφτε στά νύχια μας ο γαμόσπιτος την ώρα που τα πέταγε....

Σκάθαρε ότι χρειαστείς πές μου...

Ανώνυμος είπε...

σκαθαρι η γιαγιά μου θα σου έλεγε κάτι για έναν κούβα με νερό μέσα.Αλλά εμείς δεν παίρνουμε καμία Ψυχούλα.(μόνο καθρέφτες). Καλά ε γράφω από το my view. Κ από κοιν μπαίνω μέσα στο νετ. Dps

Royal Oak είπε...

Και για να συνεχίσω αυτό που άρχισε ο Dps. Η δική μου γιαγιά, μεγάλη γατομάνα, έλεγε πως οι σκύλοι είναι τεμπέληδες. Οι γάτες είναι ευλογημένες, γιατί σώσανε τη Θεία Κοινωνία από το να τη φάνε τα ποντίκια. Κι όποιος σκοτώνει γάτα φορτώνεται το κρίμα επτά ψυχών όχι μιάς. Αυτά τα ολίγα λαογραφικά για τις ζωές των γάτων.

Matttina είπε...

Agaphte ManaSka8ari,

epeidh eimaste tou "sport" +meis logo aulhs, exo to gala pou xreiazontai. 8eleis na bre8oume pou8ena na sou to doso??? Giati elpizo oti dn 8a to 3anaxreiastoume sto spiti mas...

Pantos xoris na 8elo na eimai h grousouza tis pareas, an dn trone + dn uparxei + h ManaGata dn boreis na kaneis + polla pragmata.

Tespa, as perasoume sthn aisiodo3ia + na sou po "Na sou Zhsouuuun":)

SKATHARI είπε...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ !!ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΪΣΩ ,ΑΚΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑ...ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΟΛΑ ΜΕΣΑ (5).ΨΑΧΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΛΑ!!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6!!!!ΤΟ Νο 6 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ .ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ Νο 6(ΜΕ ΕΓΔΑΡΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ...)ΤΑ ΑΛΑ 5,ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ,ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΛΑ...!(ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΑ ΚΙ'ΟΛΑΣ!!)

Υ.Γ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ(ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρεις και πολύτεκνο επίδομα :)
Πρέπει να τους βρούμε και ονόματα!!!

rearviewmirror είπε...

Για άλλη μια φορά κάτι ξέχασα...

Θα πάρεις και πολύτεκνο επίδομα :)
Πρέπει να τους βρούμε και ονόματα!!!

Ανώνυμος είπε...

για να καταλάβω. 3γάτες x 7ψυχές=,..πω πολύ βάρος...για ποδηλατι!

Royal Oak είπε...

6X7=42
42 ψυχές έχει επιφορτιστεί να σώσει ο Σκάθαρος!

Παρακαλώ όλοι ανεξαιρέτως να του υποβάλουμε τα σέβη μας για την προσπάθειά του ανεξάρτητα του αποτελέσματος. Κι όποιος μπορεί να του δώσει ένα χεράκι. Τα κακόμοιρα τα μωρά είναι σε σοκ. Αυτά τα κακόμοιρα το βυζί της μάνας τους θέλανε. Σκεφτείτε ότι η μάνα γάτα πλένει και ταΐζει συνέχεια τα μικρά της κι όλα αυτά έχει αναλάβει ο Σκάθαρος να τα κάνει στη θέση της. Μπράβο αγόρι μας!!!

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα παιδιά
(δεν γνωριζόμαστε αλλά παρακολουθώ κάπως το σάιτ)
είναι δύσκολη η φάση με τα γατάκια αν δεν έχουν πιει μητρικό γάλα, λόγω αντισωμάτων κλπ. εμένα κάποτε βρήκε με παρόμοιο τρόπο (σε σακούλα στα σκουπίδια) η σκύλα μου τρία, τα υιοθέτησε, τα έπλενε, τα φρόντιζε κλπ -γιατί ακούγονται λιγο άδικα λόγια για τα σκυλιά, βοηθούσα κι εγώ όσο μπορούσα, αλλά δεν τα κατάφεραν. εύχομαι να έχουν καλύτερη τύχη τα δικά σου, γιατί είχαμε -εγώ και η σκύλα- στενοχωρήθεί πολύ όταν πέθαναν τα τρία δικά μας τότε. ίσως αν είναι πιο μεγάλα να είναι πιο εύκολο, τα δικά μου τα χαν πετάξει αυθημερόν- είχαν ακόμη τον ομφάλιο λώρο. επίσης ρώτα σε κανένα κτηνίατρο, γιατί θυμάμαι ότι στην αρχή δε μπορούν να κάνουν τις ανάγκες τους και ίσως χρειάζονται υποβοήθηση: η δικιά μου τους έγλυφε την κοιλιά απαλά και αυτά κατουρούσαν και φυσικά μετά τα καθάριζε (δηλ. τα ξανάγλυφε).
αντε να τα χαίρεσαι
γιάννης & λούνα

SKATHARI είπε...

FILE GIANNH, TA DIKA MOY EINAI LIGO POIO MEGALA.ISOS NA EXOUN FAEI KAI APO TH MANA TOUS.EXOUN ANOIXTA MATAKIA KAI EPISIS TRWNW MIA XARA OPOTE ELPIZW PWS OLA 8A PANE KALA.GIA KATOURIMA KSERW....(MASAZ) ME TO KA8ARISMA EXW ENA 8EMA.DEN MOU STELNEIS TH LOUNA????

Royal Oak είπε...

Συγνώμη παιδιά που θα καταχραστώ το χώρο, αλλά φοβάμαι ότι ο Γιάννης που δεν με ξέρει, ίσως παρεξήγησε πιο πάνω τα λόγια της γιαγιάς μου, σαν δική μου πεποίθηση. Κάθε άλλο. Στην αυλή μας είχαμε σκύλους (ζευγάρι συν τα παιδιά που κάνανε κάθε τόσο) και γάτες και πουλιά και λουλούδια πολλά. Απλά η γιαγιά μου ήταν γατομάνα.

Εγώ τώρα έχω τον κτητικό σκύλο Λαφίτ (μισός σέτερ) ετών 13. Αν δεν υπήρχε η ζήλεια του θα είχα οπωσδήποτε γάτες. Εξ άλλου πριν το Λαφίτ είχα τη Φρου-Φρού (περσική γάτα) και τον Κίτρινο (κλασσικό Τάμπυ κεραμιδόγατο), που πέθαναν 14 και 15 χρονών από καρκίνο του πνεύμονα η γάτα και νεφρική ανεπάρκεια ο γάτος. Δεν έχει τέλος η ιστορία μου με τα διάφορα πλάσματα. Απλά τώρα που ζω σε διαμέρισμα δεν μπορώ να τα έχω όλα.
Νάσαι καλά Γιάννη με τη Λούνα σου.

Ανώνυμος είπε...

καμμία παρεξήσγηση, για πλάκα το ΄πα
(και λίγο επειδή νομίζω τα σκυλιά αλητεύουν εξίσου όμορφα με τις γάτες)
έτσι κι αλλιώς αν κάποιος συμπαθεί τις γάτες και τα ποδήλατα, δε νομίζω να χει πρόβλημα με τους σκύλους, με τους ανθρώπους είναι πιο πιθανό να χει.
σκαθάρι αν έχουν ανοικτά μάτια είναι αρκετά μεγάλα και νομίζω θα τα πάνε μια χαρά.
εσένα μπορεί να σου βγει το λάδι, αλλά χαλάλι.
γιάννης

Royal Oak είπε...

Χμμμ!!! Ναι με τους ανθρώπους!

Ανώνυμος είπε...

royal δεν βαρέθηκες να γράφεις στο blοg;