19/2/10

Κεφάλι VS Καθρέφτη

Βρήκαμε αυτή τη φωτογραφία από το FixedGearAthens....Με τη σειρά μας την αφιερώνουμε σε ένα Αλητόγατο που"μάζεψε" έναν εχθές το απόγευμα στο κέντρο....

Vatos Locos Mike!!!

fixedgearathens

My name is Hugo and I just grabbed a mirror

FGA salutes this messenger dude from NYC that cracked this mirror with his bare lips! Maybe with a little help form his forehead too!

Το όνομα μου είναι Hugo και μόλις βούτηξα έναν καθρέφτη

Το FixedGearAthens χαιρετά αυτόν τον messenger της Νέας Υόρκης που διέλυσε έναν καθρέφτη απλά με τα χείλη του...και με ολίγη βόηθεια από το κούτελό του φυσικά.

RESPECT

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει οχι και respect ρε παιδια. Και εγώ κανω χρόνια ποδήλατο αλλά άλλο να κάνεις το χόμπυ σου και άλλο να γυρνάς στο αυτοκίνητό σου και να το βρίσκεις με 100 ευρ΄ώ ζημιά

Aigeas είπε...

Είδες φίλε μου....για αυτό το λόγο και για άλλους χίλιους έφτασα τα 35 και αμάξι δεν έχω....
Βλέπεις για τούς περισσότερους εδω μέσα το ποδήλατο δεν είναι χόμπυ αλλά τρόπος ζωής....
Αρα με τα δικά μας δεδομένα....Respect!!

teaser είπε...

τι παίρνεις με 100 ευρώ σε ένα ποδήλατο, πέρα από το καθρεφτάκι?

όποιος δεν προσέχει, όλο και κάτι θα βρίσκει σπασμένο...είναι φυσικό επόμενο! (και εννοώ για όλους...όχι μόνο για τους ΙΧηδες !)

Dps είπε...

Καλά το παλικάρι για να καταλάβω έσκασε επίτηδες κουτουλιά στον καθρέφτη;Γιατί αν το έκανε respect δεν λέω το αντίθετο,αλλα ψήνει τον ηλιόσπορο...μαζί με τον μαυρούλη!

Aigeas είπε...

Όχι ρε Mike...δε το έκανε επίτηδες...δεν είναι όλοι σαν και εσένα....χαχαχαχαχα

Marlene είπε...

Κοιτάω την πρισμένη του τσεφαλή, ( που λένε και οι Τσύπριοι), κοιτάω και τον καθρέφτη, ( που είναι αυτοκινήτου), και προσπαθώ να φανταστώ πως μπορεί να χτύπησε εκεί.
Δεδομένου ότι οι καθρέφτες αυτοκινήτου είναι μάλλον χαμηλά και δεδομένου ότι το παλικάρι είναι και afro american, ακόμα και τρίκυκλο ποδηλατάκι παιδικό να οδηγούσε, πάλι το κεφάλι του πάνω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου θα ήτανε..
Τι διάβολο... Με τα τέσσερα έκανε ποδήλατο και σαβουρώθηκε έτσι;

Κανένα respect εκ μέρους μου..
Ούτε ο Mr Bean να ήταν..

Aigeas είπε...

Ναι μωρέ...απλά τον έκλεισε ο ιχης και φεύγοντας απο το ποδήλατο πήρε και το καθρέφτη....έτσι απλά...

Inferno είπε...

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μερικές φορές "εκεί έξω" υπάρχει πόλεμος και δεν είναι μόνο βολτούλα και χαρά...
Αυτά είναι απλά σουβενίρ από τη μάχη!!

Marlene είπε...

Καλημέρες....
Ακόμα και αν τον έκλεισε ο ΙΧης, ( που συμβαίνει σε όλους αυτό), το "respect" που κολλάει;;

Respect γιατί σαβουρώθηκε όπως θα μπορούσε να σαβουρωθεί ο καθένας χωρίς δική του υπαιτιότητα;
Που ακριβώς έγκειται η μαγκιά ρε παιδιά; Ότι πήρε το ποδήλατο και βγήκε στον δρόμο και δεν φοβάται; αυτό ρε σεις το κάνουμε όλοι μας. ( και αν θέλετε να ξέρετε εγώ πιο πολύ respect έχω για την Royal και πιο μαγκίτισσα την θεωρώ από τούτον).

Και για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο, και τώρα απευθύνομαι στον inferno, οκ και εγώ είμαι κατά του αυτοκινήτου, και εγώ πιστεύω ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες "εκεί έξω", αλλά φίλε μου δεν βλέπω φανταστικούς πολέμους και μάχες μπροστά μου. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα ούτε που ασχολούνται με τέτοιους "πολέμους", και αν πέσουν πάνω σου δεν θα πέσουν επίτηδες και γιατί τους την έσπασε η κουλτούρα του bike messenger, ( είδος άγνωστο σε αυτή την χώρα ), αλλά γιατί είναι άσχετοι και γιατί απλά δεν σε είδαν καθώς η έννοια "ποδηλάτης" δεν υπάρχει στις παραστάσεις τους.

Όσο για το παλικάρι της φωτό, (καλή του ώρα όπου και να βρίσκεται τώρα), βρίσκεται από την από εκεί πλευρά του Ατλαντικού και εγώ από την εδώ. Και αυτό κάνει την ειδοποιό διαφορά..

Εγώ προσωπικά εύχομαι στο παλικάρι σας το Νεουρκέζικο περαστικά και "σιδεροκέφαλος"..

Και τώρα σας χαιρετώ και πάω βόλτα στην canguroland δηλαδή στα πέριξ των Μεσογείων.. Να έρθετε εδώ να δείτε μαλακία που δέρνει του ΙΧηδες ( SUVήδες) και μετά μιλήστε μου για ΝΥ και respect..

Inferno είπε...

Άντε να τα μασήσω λίγο να τα καταλάβεις.
Ο πόλεμος στον οποίο αναφέρομαι είναι αυτή η βλακεία του άσχετου που θα σε πατήσει επειδή δε σε είδε.
Δε μίλησα για βεντέτες και συμμορίες.
Μιλάω για το ένα γαμημένο μέτρο που μας ανήκει στο δρόμο.
Αν εσύ τα βλέπεις παράλογα αυτά, τότε δεν έχω να σου απαντήσω παρά καλές πεταλιές και να προσέχεις!

Inferno είπε...

Α, και δεν είμαι κατά του αυτοκινήτου!!
Είμαι κατά της αλόγιστης χρήσης του...

Kanivalos είπε...

Με λένε Κανίβαλο και είμαι καλά!!! Μπήκα να δω μήπως σήμερα τριγυρίσετε πουθενά μιας και έχω όλη τη μέρα δικιά μου (πως και έτσι???) και προς μεγάλη θλίψη βλέπω πως θα σουλατσάρω μόνος μου. Μάλλον για μπάλα θα πάω τελικά...

Για το τυπά με το καθρέπτη, το μόνο respect είναι επειδή πόζαρε στη κάμερα χωρίς φόβο και πάθος, για όλα τα άλλα, eject.. :D

teaser είπε...

έλα μωρέ κολήσατε στο RESPECT μην χέσω...hellooooooooooooo? humorrrrrrrrrr?

καλημέρα

Marlene είπε...

Όταν λέω "κατά του αυτοκινήτου" το ίδιο πράγμα με εσένα εννοώ. ( σαφώς...νομίζω δεν χρειάζεται να κάνω ανάλυση).
Όμως ο άσχετος που θα σε πατήσει γιατί δεν είσαι στις παραστάσεις του δεν το κάνει συνειδητά. Άρα το γαμημένο μέτρο που σου αναλογεί στον δρόμο είναι στο δικό σου χέρι να το διεκδικήσεις, δηλαδή να κάνεις τον άσχετο να λάβει υπόψιν του και εσένα τον ποδηλάτη. Και αυτό θα γίνει όταν θα βγάλεις και άλλους ποδηλάτες στον δρόμο. Μόνο που δεν βγαίνουν νέοι ποδηλάτες στον δρόμο όταν εμείς δίνουμε τα σέβη μας στους πατημένους, χτυπημένους, τρακαρισμένους ποδηλάτες... ( δεν ξέρω αν τον πιάνεις τον συλλογισμό).
'Όσο για τα κατορθώματα των messengers στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μου είναι παντελώς αδιάφορα. Γιατί το είδος "messenger" εμείς το πιάσαμε στα τελειώματα του, και όχι στα prime του, ( ανακαλύφθηκαν και τα e mails στο μεταξύ) και γιατί όσο και να μοιάζει, ( ή μάλλον όσο και να προσπαθήσουμε να μοιάζει), η Αθήνα με την Νέα Υόρκη, δεν πρόκειται να γίνει αυτό ποτέ.
Μη με βάλεις να σου αναλύσω εδώ τις διαφορές, νομίζω ότι τις ξέρεις.
Θα προτιμούσα ως πρότυπο κάτι πιο Ευρωπαϊκό και δόξα τω θεό στην Ευρώπη έχουμε και τα διεθνώς καλύτερα παραδείγματα πόλεων που είναι προσανατολισμένες προς το ποδήλατο.
Εν κατακλείδι, προτιμώ να βλέπω τα καλύτερα και όχι τα χειρότερα και φυσικά να δίνω τα σέβη μου στα πρώτα..
Ευχαριστώ για τις ευχές.. τις χρειάζομαι στην canguroland.. Γιατί δεν έρχεστε καμία βολτίτσα προς τα εδώ;;

λoκαλ/athens είπε...

αυτός είναι ο Hugo, ένας από τους πιο σκληρούς messenger της Νέας Υόρκης. Αν δουλεύεις 8-9 ώρες την ημέρα πάνω στο ποδήλατο σε μεγάλες ταχύτητες στη Νέα Υόρκη, είτε σπας καθρέφτη είτε όχι, απλά RESPECT! Άσε που έχει κερδίσει όλα τα τελευταία Μonstertrack alleycat, μονο γιαυτό respect!

Coco είπε...

γεια σας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού! (αρκετά πιο νότια απ΄το ΝΥ!)
25 χλμ για να πάρω τροφή για το γατόνι μου!
τροπική καταιγίς στην επιστροφή!
φονικές καρύδες σκόρπιες στην άκρη του δρόμου απεφεύχθησαν με ελιγμό!
την Κυριακή έχει 100χλμ στην περιοχή του Distrito Federal (δηλαδή εδώ)!
pedala feliz a todos gatinhios!

Aigeas είπε...

Oι Λόκαλ με καλύψανε πλήρως.

Coco πού είσαι ρε Αλητόγατα??? γαμώ τη Βραζιλία μου!!!! Μαλακία έκανες που έφυγες....χαχαχαχαχαχα ελπίζω να είσαι καλά εκεί κάτω....αλλά απο ότι καταλαβαίνω μια χαρα περνάς και χαίρομαι!!!!
Αυτό το κάθαρμα η Justellene τώρα θα είναι Ισπανία και μάλλον περνάει καλά και μας έχει χεσμένους...χαχαχαχαχα

A ρε Αλητόγατες...."πιάσατε" τις 5 ηπείρους....

RIDE FIRST THINK LATER.

Marlene είπε...

@λoκαλ
Respect γιατί δουλεύει για να βγάλει το ψωμί του όπως κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος;;;
Δεν κατάλαβα από πότε το να είσαι ταχυδρόμος με ποδήλατο απέκτησε τέτοιο prestige...

Γενικότερα δεν μου αρέσει καθόλου που ηρωποιείτε καταστάσεις τις οποίες αφενός δεν έχετε ζήσει από κοντά και αφετέρου απέχουν παρασάγγες από την δική σας πραγματικότητα.
Δεν λέω. Ο καθένας θέλει να έχει είδωλα αλλά το θέμα μας είναι ποια είδωλα είναι αυτά που διαλέγουμε και με ποιο κριτήριο..

Πιστεύω ότι υπάρχουν άπειρες κουλτούρες στον τόπο μας για να διαλέξουμε χωρίς να προτιμάμε οτιδήποτε φέρει και καλά την φήμη του εναλλακτικού και του ανένταχτου απλά γιατί τυγχάνει να είναι στην από εκεί πλευρά του Ωκεανού... :) ( φιλικά πάντα αφού το συζητάμε το θέμα).

teaser είπε...

ρε μαρλέν...

Royal Oak είπε...

Βρε θα με πάτε καμιά βόλτα στη Σαλαμίνα, που τόχω επιθυμία τόσο καιρό, να μου φύγει ο καημός;

"Σαν πολύ δεν κράτησε αυτός ο υπνάκος, είπε ο πρόξενος κι αναποδογύρισε το κρεβάτι του..." από το βιβλίο του Μάλκολμ Λόρυ, "ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ". Πολύ ωραία και η ομώνυμη ταινία του Χιούστον...

Τέλος πάντων καμιά βολτίτσα βρε παιδιά; Όχι τίποτ'άλλο αλλά χτές που πήγα με τον DF και την παρέα του, το παιδί φορούσε μια κολλεγιακή μπλούζα, με στάμπα μπροστά την αφίσα της πρώτης βόλτας του 2009 και συγκινήθηκα...

Royal Oak είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uLhWFv0vsY4

να κι ένα σχετικό τραγουδάκι...

Royal Oak είπε...

Α, και καλό μήνα και καλή βδομάδα...

teaser είπε...

καλό μήνα royal! θα πάμε και βόλτα...κάτσε να φύγει ο μάρτης ο γνωστός...μην ξεγελιόμαστε...το τσουχτερό κρύο θα ρθει και πάλι αλλά μετά από έναν μήνα, καλοκαίρι...

for the time being, enjoy the little summer be4 the long one

Υ.Γ: η επόμενη βόλτα θα είναι πολύ ξεχωριστή...μόνο αυτό μπορώ να πω προς το παρόν ;)

Royal Oak είπε...

Παρακαλώ μην το κάνετε μεταξύ 6-15 Απριλίου που θα είμαι εκτός Ελλάδας. Θα προτιμούσα μετά τις 15 Απριλίου αν κι εσείς μπορείτε, αλλιώς θα το χάσω.
++++++++
Σημείωση: το σύμβολο του + στα γράμματα που στέλνανε παλιά σήμαινε φιλιά (έχω γράψει κάμποσα για τη γιαγιά μου προς τον ναυτικό αδελφό της) και το αστείο είναι οτι το συνηθίζουν και οι Άγγλοι ακόμα και σήμερα στην επικοινωνία τους.

ΝΙΚΟΛΑΣ είπε...

ΑΙΓΕΑ ΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ 25 ΧΙΛ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΟΧΙ .

ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ

teaser είπε...

μα είναι ρε μεγάλε η απόσταση από το σπίτι του μέχρι τη δουλειά και βράδυ γυρνάει ο άνθρωπος...με το ποδήλατο εννοείται!

τσσσσ...neeeeeexttttttttt

(L is for Love...Lossssssserrrrrrrrr)

Aigeas είπε...

Νικόλα να σε ενημερόσω ότι η δουλειά μου είναι παραπάνω απο 25 χλμ,και τη κάνω καθημερινά με το fixie μου βρέξει χιονίσει....

Λυπάμε που θα στο πω λίγο ωμά,αλλά εχω επιλέξει στη ζωη μου να μην έχω μια αντλία βενζίνης στο κώλο μου και να κρέμομαι απο τα αρχίδια κανενός πετρελαιά,άλλοστε φτάνω στο προορισμό μου πολύ πιο γρήγορα....

Αρα όπως καταλαβαίνεις ΑΚΥΡΗ η προσέγγιση σου στο συγκεκριμένο θέμα...

ΝΙΚΟΛΑΣ είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ΑΙΓΕΑ!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΑΛΛΑ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.