12/3/10

Μία βόλτα από τα παλιά...

μία προσφορά του major αλητόγατου Αινία

thx mate!

21 σχόλια:

k είπε...

Καλημέρεεεεεες!!!
Δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί...
Την Κυριακή ποδηλατοπορευόμαστε!!!!
Ελάτε ν' αλητέψουμε παρέα!!! ;)
http://podilatesnotia.blogspot.com/

Inferno είπε...

Ααχχχ.... παλιός καλός καιρός!

Ανώνυμος είπε...

paliofatses!
suginitiko..:)

mattta

Ανώνυμος είπε...

kalisperes... enas podilatis apo ta palia.. eixa kanei kapies voltes mazi sas paei kairos.. eixa kapi atixima kia apofasisa na ksanavgw sto dromo... exei na mou dwsei kaneis plirofories gia simera an paizei kati i gia ti pio kontini volta?

Kwstantinos

Ανώνυμος είπε...

Αιγαια καταβαινες τη Λεωφ. Ηρακλειου σημερα το πρωι στις 9παρα??
Θα φωναζα αλλα παραλιγο να στουκαρω σε μια τετραξονικη νταλικα!!

Ρια

Inferno είπε...

Μόλις γύρισα από έξω...
Έχω βραχεί ως το κόκκαλο!!!

Ξέρεις, φοράς το αδιάβροχο και ξεκινάς. Στην αρχή αποφεύγεις τις λακκούβες και το πολύ νερό. Είναι θέμα χρόνου όμως να βραχείς, να ποτίσει το τζιν και να κολυμπάει το παπούτσι με τόση βροχή και κόντρα αέρα στην Αμφιθέας.
Μετά δε σε νοιάζει τίποτα. Ούτε ο διπλοπαρκαρισμένος κάγκουρας με την Πόρσε στην Ποσειδώνος για να πάρει τσιγάρα και να χαμουρευτεί με την γκόμενα, ούτε αυτός που έρχεται από τον κάθετο που σε βλέπει και διστακτικά σε αφήνει να περάσεις σα να βλέπει φάντασμα, ούτε οι κακοστρομένοι δρόμοι γεμάτοι υδάτινες παγίδες που σου ξεχειλίζουν το παπούτσι.
Βλέπεις τα νερά και παίρνεις φόρα! Κατέληξα να φτάσω σπίτι και να σημαδεύω τις λακκούβες για να κάνω μεγαλύτερο "πλατς" μέσα...

Royal Oak είπε...

Άκουσα για ποδηλάτη που τον "πέταξε στον αέρα" αυτοκίνητο που έκανε λάθος κατεβασιά πάνω του κοντά στο Ναυτικό Νοσοκομείο. Ακούσατε τίποτα; Μου τόπε ο ταρίφας που με πήγαινε στο νοσοκομείο προχτές. Προσέχετε λεβέντες. Φιλιά.
Β.

Marlene είπε...

Επειδή η ποδηλατική επικοινωνία στις μέρες μας έχει καταντήσει δύσκολη υπόθεση φτιάξαμε αυτό:

http://www.podilato.iblogger.org/index.php

Για περάστε για support.. (μη μείνει κανένας απέξω! Θα τον γδάρω με τα γατονυχάκια μου!! :p :D )

teaser είπε...

άντε...να κάνει και κανείς άλλος καμιά δουλειά...χεχεχε

ποδηλάτεςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυ

Royal Oak είπε...

Καλή επιτυχία σε όλα όσα κάνουμε!

hexxeh είπε...

θ Ε Λ Ω
Β Ο Λ Τ Α !

Κ Α Ν Τ Ε
Τ Α
Κ Ο Υ Μ Α Ν Τ Α
Σ Α Σ !

Ι
N E E D
I T
.-

Royal Oak είπε...

Hexxeh κι εγώ που κλαίω για βόλτα ποιός μου δίνει σημασία;

hexxeh είπε...

Τωρα ΄ήμαστε 2!
σε λιγο θα ειμαστε 10,, 100 και πιο μετα χιλιάδες~!

ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Unknown είπε...

edw aeneas mou klepsane topodilato to kona , ama to dei kaneis !!!!

Marlene είπε...

Ωχ... Που ρε φίλε και πότε;;

Inferno είπε...

http://bikelanes.files.wordpress.com/2009/09/the_best_circular_bike1434.jpg

http://bikelanes.files.wordpress.com/2009/08/weird-bike.jpg?w=475&h=349

Πάρτε να γελάσετε ρε!!

Royal Oak είπε...

Αινεία, σαν πολλά παθός και πολλά μαθός, κατ'αρχήν και κατά τέλος θα σου έλεγα να αρχίσεις να σκέφτεσαι το επόμενο ποδήλατο που θα πάρεις. Και κυρίως όχι μετριοπάθειες. Αυτή τη φορά θα χαρίσεις στον εαυτό σου τα καλύτερα. Δεν ξέρω πώς στο πήρανε και δεν έχει σημασία. Λίγοι και μετρημένοι στα τρία δάχτυλα, ούτε καν στα πέντε το πήρανε πίσω. Τα κάνουνε πολτό στο μπλέντερ και τα τρώνε. Χάνονται. Κράτα το θυμό σου (αν έχεις) ζωντανό, γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, ή θα γυρίσει ο τροχός θα γ@@@@@ει κι ο φτωχός...κι αυτοί που είναι ανάμεσά μας και χαίρονται τώρα αύριο θα βρεθούνε εκεί που πρέπει. Για την ώρα παρατηρούμε, έχουμε κοφτερό μυαλό, ίσως χρειαστεί να χάσουμε μερικά ποδήλατα, αλλά κάποια στιγμή...

Marlene είπε...

Βαγγελιώ να μου επιτρέψεις να κάνω μία ένσταση.. Σωστά αυτά που λες, αλλά το να αγοράσει κάποιος ένα καλύτερο ποδήλατο από αυτό που του κλέψανε εξαρτάται απόλυτα από το αν έχει χρήματα για να το κάνει αυτό.
Εμένα αν μου κλέψουν το ποδήλατο, ( χτύπα ξύλο δηλαδή), όχι απλά δεν θα πάρω καλύτερο αλλά δεν θα μπορέσω καν να το αντικαταστήσω.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι να ΜΗΝ μας το κλέψουν και να κάνουμε κάτι για να σταματήσουν επιτέλους οι κλοπές, αφού πλέον έχουν πάρει μορφή επιδημίας.

Royal Oak είπε...

Υπάρχουν παλιότεροι από μας που ξέρουν και δεν κάνουν τίποτα. Προσωπικά δεν θα εμπλακώ ξανά σ'αυτή τη φιλολογία του να κάνουμε κάτι, ακριβώς γιατί πιστεύω στη συλλογικότητα. Είναι θέμα συνειδητοποίησης του τι εστί να ποδηλατεί κανείς στις παρούσες συνθήκες και κάποιοι να του στερούν αυτή τη δυνατότητα και σ'αυτό πιστεύω ότι έχουμε πολύ ψωμί ακόμα να φάμε για να το κατακτήσουμε, όσο κι αν πιστεύουμε ότι τόχουμε κατακτήσει. Γι'αυτό και προτιμώ να σωπάσω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι σε εγρήγορση και παρατήρηση. Ποδήλατο να μην πάρει κάποιος που είναι έγκαυλος όπως θάλεγε κι ο Έμπειρίκος με τη χρήση ποδηλάτου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ακόμα κι αν μείνει νηστικός ή ιεραρχίσει πρώτο το ποδήλατο απέναντι σε άλλες προτεραιότητες. Κοντολογίς ο έγκαυλος ποδηλάτης θα πάρει καινούργιο ποδήλατο πάσει θυσία...σύμφωνα με τη δύναμή του θα πάρει καλύτερο για να πεισμώσει τον κλέφτη της χαράς του...αυτά!!!

Ανώνυμος είπε...

exw ta matia mou anoixta , ennoitei oti tha parw kainourgio giati apla alliws dn exw meso , xalapa , fxaristo kai milame ;)

Marlene είπε...

Μήπως;;;
http://www.podilato.iblogger.org/index.php?topic=18.0