25/3/09

Βόλτα μαζικής τρέλας...

Τελικά η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά...αλλά παντού...βόρεια, δυτικά, νότια...παντού...

Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος ότι είμαστε για τα σίδερα! Πως θα μπορούσε να περιγράψει κανείς 40 αστικούς ποδηλάτες να καταπίνουν χιλιόμετρα σε άδειους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας?

Στο Μαρούσι, οι περισσότερες γνωστές φάτσες και μερικές καινούριες. Έκπληξη της βραδιάς ο tomac. Κατά την θεωρία tomac (γράφτηκε χθες), η ρήξη χιαστών δεν απαιτεί ξεκούραση! Απαιτεί ποδήλατο και μάλιστα η δοκιμασία είναι μία μεγάλη βόλτα της τάξεως των 80 χιλιομέτρων...από αυτή θα φανεί το μέλλον του ποδιού...είναι κάτι σαν την χαρτορίκτρα και την μαγική της σφαίρα... (tomac δεν βλέπω σχόλιο μέχρι στιγμής...να φανταστώ ότι σφαδάζεις?)

Κατηφορίζοντας προς κέντρο όλα καλώς...προς δυτικά όλα καλώς επίσης...Στάση για γέμισμα ρεζερβουάρ. Τώρα που το σκέφτομαι, φλερτάρω με την ιδέα ανοίγματος ποδηλατικού σουβλατζίδικου με τίτλο ρόδα, πετάλι και σουβλάκι. Όλως τυχαίως η βόλτα θα περνάει σε ένα από τα 4 καταστήματα που θα είναι διεσπαρμένα σε ανατολή, δύση, βορά και νότο ή και στα 4 σε μία all night...επιτέλους θα πιάσω την καλή.

Στον Πειραιά ησυχία! Με ολίγους κάγκουρες να μας υπενθυμίζουν ότι κουβαλάνε σκατά μέσα στο κρανίο τους. Κάποια στιγμή, αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιος έχει χαθεί στην διαδρομή...βρε που είναι ο φωτογράφος που είναι ο φωτογράφος...ο Inferno δίνει το σήμα της απώλειας και τα λαγωνικά πάνε προς εξεύρεση του θύματος...Τζίφος...μα βέβαια...ο απών ήταν τελικά μέσα στην παρέα και έτσι δεν ήταν ποτέ απών....όμορφα. Επίσης χάθηκε μία τσάντα η οποία βρέθηκε αλλά τελικά δεν χάθηκε ποτέ....

Τα βλέμματα απορίας κάποιων ξενύχτηδων πεζών ή γιοταχίδων ήταν και πάλι στην ατζέντα. Ευχαριστούμε την ευχάριστη παρουσία πορτιέρισσας κάπου στον Πειραιά σε κάποιο μαγαζί που κανείς δεν πρόσεξε το όνομα του γιατί όλοι πρόσεχαν την αιθέρια ύπαρξη...αν όμως κάποιος πρόσεξε το όνομα του μαγαζιού κερδίζει παστέλι.

Από τον Πειραιά ΣΕΦ και μετά γλυφάδα. Έρημα και εκεί αλλά τι μας ένοιαζε...Στον γυρισμό επιτέλους ένα λάστιχο! Είχα αρχίσει να ανησυχώ! 80 χιλιόμετρα και τίποτα ρε παιδιά? Περάσαμε από τόσα γυαλιά...από την καθαρή μας πόλη, με τα άριστα πεζοδρόμιά μας που δεν κρύβουν καμία έκπληξη! Μόνο ένα λάστιχο?!τς τς τς

Η αυγούλα μας βρήκε στον δρόμο, δίνοντας στον ουρανό όμορφα ροδομπορδοκεραμιδοκόκκινα χρώματα εκεί κάπου στον παράδρομο της βουλιαγμένης....Τα πρόσωπα πλέον χλωμά, η μυϊκή κόπωση εμφανής αλλά και η ικανοποίηση επίσης. Οι γάτες διέσχισαν και μέρος της βουλιαγμένης, αναπόφευκτα, αλλά με καλή συνοχή ούτως ώστε να μην κινδυνεύουν. Ανηφόρισαν την Διονυσίου αρεοπαγίτου και κατέληξαν Ψυρρή για απόλαυση μπουγάτσας...αφού καθάρισαν για άλλη μία φορά την γούνα τους (τσιγάρο) πήρε η κάθε μία τον δρόμο της.... Μία βόλτα όχι σαν όλες τις άλλες τελείωσε....Συνολική απόσταση περί τα 80 χλμ συν ότι είχε κάνει ο καθένας (αναμένουμε συνολικά νούμερα...προσωπικά 105.8 δεξιά στα fm)

Ήρωες της βραδιάς...maftaki με ποδήλατο-τανξ και σπαστοί....εύγε!

Άντε και εις άλλα τρελόγατες

Υ.Γ: Ευχαριστώ θερμά την Βούλα για την ανοχή της στα πειράγματά μου και στο κράξιμο μου και όλης της παρέας για πιθανό σύνδεσμο με πλάνετ λόγω κατοχής μαυροπράσινου fidusa. I am a teaser after all!

Τελικά έχει υποστεί πολλή δυσφήμηση αυτή η μάρκα ε? χαχαχα.

Υ.Γ2: Χρόνια πολλά στους/στις εορτάζοντες/εορτάζουσες. Οπτικοακουστικό υλικό παρακαλούμε να το στείλετε στο email μας. Γενετικό υλικό κρατήστε το για την πάρτη σας.

31 σχόλια:

Kanivalos είπε...

Τώρα ξύπνησα και έκανα ένα δροσερότατο ζεστό-ζεστό μπανάκι!!!
Όλα καλά, ελπίζω και για όλους. Teaser το κοντέρ κτλ τα έβγαλα στην επιστροφή γιατί μόλις φύγατε πήγα άραξα για καφέ στο Σύνταγμα μέχρι τις 9, πρόλαβα τα άρματα που έρχοταν για τη παρέλαση και έφυγα γιατί κατάλαβα ότι με έπερνε σιγά και απολαυστικά ο ύπνος στο παγκάκι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν θα ξύπναγα το ποδήλατο θα είχε κάνει φτερά από δίπλα μου. Οπότε τα 89 ήταν μέχρι Σύνταγμα και όχι συνολικά.

Δεν έπρεπε να φύγετε πάντως, έπρεπε να παρελάσουμε και 'μεις με τα ποδήλατα.

Ανώνυμος είπε...

80km βραδινοπρωινής ποδηλατοπαρέλασης με όρους σωστών αλητόγατων!Πόσο καλύτερα θα μπορούσε να γιορτάσει κανείς την 25Μαρτίου;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Maftaki δήλωσε τα παραπάνω

Aigeas είπε...

Ρε μπαγάσα σπάει κόκκαλα ο λόγος σου!!!

Κανίβαλε τελικά δε πήρες το παρατσούκλι σου τυχαία...χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη βόλτα για μένα. Ευχαριστώ ια την εμπειρία!

Ανώνυμος είπε...

eimaste treloi palaboi kai gia desimo
alla................................
kai omws den mas ftanei
24hours day and night ride
exw trelathei entelws oli mera gia ayto milaw se sinadelfous filous perastikous......................

Pantrelis21 είπε...

Kalimera palavomena gatia...
Akoma eimai psilokommatia alla den stamatame.
Meta tin mpougatsa egw,Katerina,Ska8aris kai allo ena palikari pou den 8umamai onoma parelasame me armata,tanx,hummer kai fantaria stin Peiraiws kai tin Lenorman.

Teaser etsi gia spasimo egw anoigw kiniti kantina pou 8a akolou8ei tis voltes kai 8a konomisw kai perissotera!

Coco oxi Univega.8irio!!!

Dps eisai flwros...

O agwnas sunexizetai....
EIMASTE ARRWSTOI KAI EINAI PIA ARGA...

katerina είπε...

Apla teleia.......gia akoma mia fora....to euxaristithike i psuxi mou k u r i o l e k t i k a !!!itan teleia i voltara se kathe tis simeio...perasa uperoxa..kai i parelasi meta teleia!!!!xaxa!!!!

Aigeas είπε...

Ok κατάλαβα...επόμενη βόλτα των Αλητόγατων θα είναι 24ωρη!!!

katerina είπε...

esteila kai kapoies foto e! Aigaia den kserw ti prepei na einai...kapoia paidia exoun kanonisei to sk gia Aigina....emeis douleuoume Savvato.Giati den to skeftomaste gia Kuriaki vre paidia?Na paroume to karavaki kai na pame apo to prwi???e????ti lete?

Aigeas είπε...

Kατερίνα τις είδα τις φωτό και είναι πολύ καλές! Αντε στείλτε και οι άλλοι για να τις μαζέψουμε και να τις ανεβάσουμε όλες μαζί..
Όσο αφορά το θέμα με την Αίγινα και εγώ δουλεύω ρε γαμώτο...

katerina είπε...

Kuriaki douleueis?oxi.....opote ti leme?????

Ανώνυμος είπε...

pantrelis 21 mazi gyrisame

lenorman kai kifiso petyxame ta armata tin wra poy pernagan katw apo tin gefyra
stamatisame me ton skathari kai xazeyame
apisteyto theama etrize i gi katw apo ta podia mas
aigina tha pame kai mporei na akoloythisei kai kyriaki opoios thelei


den thelw tzaki den thelw soba thelw monaxa tin podilatiki moy forma

ela na kanonisoyme 24h

Aigeas είπε...

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ (μα τι λέω....)

Βλέπω οτι πολλοί απο εδω μέσα ξεθαρέψατε και ζητάτε 24ωρη βόλτα...
Αν κάνουμε κάτι τέτοιο ενα πράγμα να ξέρετε οτι θα είμαστε το λιγότερο 16 ώρες πάνω στο ποδήλατο...το έχετε????

Ανώνυμος είπε...

egw mesa eimai

katerina είπε...

Aigaia apax kai uparxei diathesi ta upoloipa einai peritta.....anevaineis kai opou se vgalei....an stin poreia den antekseis stamatas...ksereis omws oti prospathises....opote na eisai sigouros oti oi ALITOGATOI-TES den masane......vour gia 24wroooo!!!
yeahhhhhhhhhhhhhh!!!

xtravaganzagold είπε...

τον AfloEydK να τον προσεχετε !
Ειναι ντοπαρισμενος γιατι τρωει κατι gel τελευταιας γενιας και δε καταλαβαινει τιποτε !!Προφανως , αφου φαει το περισσοτερο , πασαλείβει το υπολοιπο στη σελα του (σελα με gel δηλαδη) και ουτε κουραζεται , ουτε πιανεται!!

Aigeas είπε...

Γειά σου ρε xtra με τα ωραία σου!!!
Πάντος θα έχουμε το νού μας!!!χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ο AfloEydK πήρε κάτι ληγμένα gelάκια τα οποία του προκάλεσαν μόνιμη επίδραση με αποτέλεσμα όχι 24ώρο ούτε 48ωρο δεν του φτάνει.
του χρόνου θα λάβει σίγουρα μέρος στην σπαρτακιάδα αλλά δεν ξέρω που τελικά θα τερματίσει.

Δημήτρης ο df ή dff

Coco είπε...

για 24ωρη είμαι μέσα (θα χρειαστώ βρακί με τζελ χαχα) και για Αίγινα Κυριακή επίσης

Kanivalos είπε...

Οι 24Ω δεν είναι λίγες γάτες, ακούστε τον Αιγέα, κάτι ξέρει. Χτες οι μισοί από όσους βγάλανε τη βόλτα ψιλο-καρφώσατε και μόλις φάγατε τη μπουγατσουλίτσα, πήγατε για σπιτικό χαλβά (ύπνο). Και μη μπερδεύετε την 24Ω βόλτα με την εκδρομή με ποδήλατο. Άλλο να πας 2 ώρες μέχρι την εξοχή να αράξεις ένα βραδάκι και να γυρίσεις την άλλη μέρα και άλλο να κάνεις πετάλι 12-16 ώρες. Εγώ προσωπικά θέλω 2 μέρες προετοιμασία (αργίες, ύπνο, όχι τσιγάρο πολλούς υδατάνθρακες κτλ) για 24Ω και πάλι δε ξέρω αν θα τη βγάλω.

Αλλά είμαι μέσα αν το κανονήσετε ΣΩΣΤΑ

Kanivalos είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ! !

Το Σάββατο στις 20:30 όλοι σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

ΟΠΟΤΕ, ο μόνος τρόπος να ομορφίνει η αγαπημένη μας πόλη, είναι να γεμίσουν οι δρόμοι από χαρούμενα ποδηλατικά φωτάκια που αναβοσβήνουν!!! Ραντεβού λοιπόν στο Θησείο στις 19:30 να περάσουμε ΠΑΛΙ το μύνημα ότι η μόλυνση του πλανήτη γίνεται και απο τις βενζίνες...

Nemi6 είπε...

Παιδες το μονο που χρειαζομαι για 24ωρο ποδηλατο ειναι ενα μαξιλαρι στην σελα και μια κινεζα ,πισω στην σχαρα που θα βαλω, για να μου κανει μασαζ στον αυχενα .

Αυτα μονο !

Aigeas είπε...

Το παρακάτω βίντεο είναι για τις Αλητόγατες της παρέας...

http://www.youtube.com/watch?v=l5CNtIPd7IQ&feature=related

Inferno είπε...

Πωπω!!! Αλητόγατες με κουρσάκια!!!!
Νιααααοοοοοουυυυυυ!!!!!!!!!
Μου 'φτιαξες τη μέρα!!

PS: Αιγαία, έχω το dvd μαζί μου, όποτε περάσεις από Αθήνα πάρε τηλ να βρεθούμε...

katerina είπε...

xmmm....Ai Vasili tou xronou pou tha eimai pio kalo koritsi thelw na mou fereis 1 koursa,1 spasto& 1 fixed!!!!!kai egw orkizomai na min katevw pote ap to podilato!Tha afinw to ena tha anevainw sto allo!!Polla zitaw????

katerina είπε...

Niaouuuuuuuuuuuu!!xupniste....pou xathikate OLOI?
loipon simera eida sto dromo Pakistano upsous 1.60 me ta xeria anatasi panw se podilato megethous XL....i sela terma katw kai otan ekane petali to podi den akoumpouse!!!Polu ksulo ithele alla imoun se lewforeio ....apo opou eida kai ton Toxoti na elusetai mesa stin g@mokinisi tis pigmenis Lenorman, enw xtes stin paraliaki mexri kai Sounio eida toulaxiston kamia 40aria podilates se 2ades, oxi omada...kai polu to xarika!Telika nomizw oti kati ginetai......kai A kai OU
PODILATA PANTOU!!!

Aigeas είπε...

Nιάρρρ......

Ο πακιστανός ήθελε ξύλο γλυκιά μου η αυτός που το είχε κλειδωμένο με συρματάκι??? ε? ε? ε?
Σαφώς και είμαστε ενάντια των κλοπών και τουλάχιστον η παρέα μας δεν έχει μείνει στα λόγια αλλά έχει κάνει και πράξεις!!!
Ο Τοξότης είναι Αλητόγατος και γιαυτό πηγαίνει έτσι....(μάλλον ξεχνάς την αφεντιά σου εκείνο το βράδυ στη Συγγρού....)
Και όσο για τους ποδηλάτες που είδες οι πιο πολλοί είναι ή αθλητές ή του "πεζοδρομίου" ξέρεις αυτοί που βγαίνουν με τις φορμούλες κάθε Κυριακή απογευματάκι για καμιά ώρα μπάς και κάψουν τις μπριζόλες που φάγανε....
Για να πούμε οτι κάτι γίνεται θα πρέπει να βλέπεις τόσους ποδηλάτες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! Όμως κάτι είναι και αυτό!!!

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφίες;ανακοίνωση για βόλτα;Τeaser πολύ ωραίο to κείμενο!maftaki

Inferno είπε...

Αιγαία, οι κουρσάδες είναι άλλη ράτσα... Ούτε του πεζοδρομίου ούτε τίποτα. Απλά δεν βγαίνουν κάθε μέρα γιατί ούτε βράδυ μπορείς να βγεις στην Σουνίου, ούτε για 1-2 ώρες μόνο...

xtravaganzagold είπε...

ΣΤΟΠ :


..τα λεει ολα..το ρεφρεν του βιντεο :

http://www.youtube.com/watch?v=_zoljCSGizE